ПЗУ Св.вмч. и целебник ПАНТЕЛЕЈМОН Ви нуди разни медицински услуги. Нашиот лекарски тим е со вас и секогаш спремен да Ви излезе во пресрет брзо, професионално и стручно.          Работно време:       Понеделник - Петок        08 - 14 / 18 - 20      Сабота      08 - 14 Ви благодариме на довербата ! Др. Славица Костоска-Пешевска Имаме склучен договор со фондот и лабораторија.   Работиме со сини картони.
Kако до нас Други термини со закажување и со договор