POVECAJ KARTU
Сместени сме во центарот на Петровец лесно сме достапни и едноставно можете да не најдете. Адреса Улица 1 Бр.128  1043  Петровец Македонија Др. Славица Костоска - Пешевска Телефон:    02 256 34 44 Мобилни:   072 21 66 22 Факс:       02 256 34 44
Skype Me™!
Доколку сте во можност повикајте не и преку скајп!